Heidrun Østerbø

Certified Practitioner since January 2022


00 47 90521926
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Hei og velkommen! Jeg er Heidrun, og du har nå kommet til min Havening-side. Jeg er 55 år og har bred erfaring fra å jobbe med mennesker i alle aldre. Jeg vil gjerne få være med på å skape mestring, ro, glede og vekst i ditt liv.

Jeg ble ferdig sertifisert Havening Practitioner i januar 2022. Jeg er også lærer, NLP Coach, helsecoach, kognitiv trener og student i gestaltterapi. Jeg gleder meg over å kunne kombinere Havening med min øvrige praksis.

Havening har vist meg hvor raskt vi kan skape endring der vi står fast, selv på områder der vi har følt oss fastlåst lenge. Jeg har selv sett og erfart hvor virksomt det kan være, både gjennom mitt arbeid med klienter og ved å benytte metoden selv.

Typiske problemområder vi jobber med innen havening, kan være; stress, uro, lav selvfølelse, uønskede følelser, tankekjør, tanker som ikke slipper taket. Du kommer med det du har, og så tar vi det derifra.

Jeg er opptatt av hvordan kroppene våre lagrer opplevelser og levd liv, og jeg er overbevist om det er en fordel at kroppen også er ‘med på laget’ når vi tar tak i og vil jobbe med utfordringer i livet.

Havening er fantastisk i så måte; en metode som bruker kroppen og dens helende egenskaper og ressurser. Ved hjelp av Havening-berøring skaper vi en trygg grunn for å jobbe med endring. Havening er som en trygg havn som bidrar til å skape ro slik at vi kan ta tak i de utfordringene som hindrer eller stopper oss, som skaper mangel på glede eller uro, det som sliter på kropp og sinn.

Jeg jobber med mennesker i alle aldre, og har konsultasjoner både på nett og fysisk. Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt.

 

Heidrun Østerbø

Havening practitioner, DNCF Sertifisert Coach, Helsecoach DNCF

 

 

Areas of specialization

Locations

Fredrikstad
Aremark

Links