Ulf Sandström - Havening Träning på SVENSKA LIVE i Stockholm Feb 20-21

February 20th 2023 9:30am-4:30pm & February 21st 2023 9:30am-4:30pm

Trainer:
Ulf Sandström

Om du funderar på ett nytt verktyg för att hjälpa människor inför nästa år, kanske till och med vill investera på den här sidan årsskiftet - då kan det vara värt att fundera på Havening teknikerna. För mig fick det övriga bitar i pusslet att hjälpa både mig själv och andra, att falla på plats.
 
Vad är Havening?
En behandlingsteknik med en liten del samtal och en stor del fysisk intervention, som Första Hjälpen, som går att använda för negativa känslor som panik, ångest, fobier eller post-traumatisk stress.

Vem kan lära sig Havening?
Alla. Det används av coacher, terapeuter, tränare, läkare, socialtjänst, föräldrar, stödpersoner och inom beroendebehandling. 

Vad bygger Havening på?
Interventionen är baserad på forskning kring hur vårt nervsystem kodar och kan avkoda flykt och kampreaktioner som delvis är medfödda och delvis inlärda. Dessa områden kallas bland annat för depotentiering och minnesrekonsolidering.

Vem är Jag i sammanhanget?
Jag är terapeut och coach som arbetar humanitärt med hjälp för utsatta internationellt i Rwanda, Kongo, Indien och många andra ställen genom en organisation som heter Peaceful Heart Network. Havening är en av nycklarna i detta arbete. Andra verktyg jag använder är mental träning, tapping, hypnos, NLP och Clean language och jag kan visa hur Havening går att integrera för dig som är intresserad. Jag har lång erfarenhet av praktiskt arbete med klienter och kommer att säkerställa att du får de verktyg och färdigheter du behöver. 

Hör av dig om du vill veta mer. I slutet på februari håller jag en kurs i Stockholm. Det är två dagar plus certifiering för dig som vill få handledning och verifierade kunskaper.

Du når mig på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Jag ser fram emot att träffa dig. 
 


Register Now

Ulf Sandströms Training Location

Upplandsgatan 6